x تبلیغات
شرکت نور صنعت تجهیز فردوس

چند نوع انکوباتور در دنیا وجود دارد و چه تفاوت هایی دارند؟

 

انکوباتور

چند نوع انکوباتور در دنیا وجود دارد و چه تفاوت هایی دارند؟

انکوباتور، محفظه ای عایق که در آن دما، رطوبت و سایر شرایط محیطی را می توان در سطوح بهینه برای رشد، جوجه کشی یا تولید مثل تنظیم کرد. سه نوع اصلی انکوباتور وجود دارد: جوجه کشی طیور، انکوباتور نوزاد و انکوباتور باکتریولوژیک.

 

از دستگاه های جوجه کشی طیور برای گرم نگه داشتن تخم های بارور شده جوجه ها تا زمانی که آماده جوجه کشی شوند استفاده می شود. اینها قدیمی ترین نوع انکوباتورها هستند. اتاق هایی که با آتش گرم می شدند توسط مصریان باستان و چینی ها برای جوجه کشی از تخم مرغ استفاده می شد و انکوباتورهای بعدی از لامپ های نفت سفید برای گرم کردن هوا یا آب در مجاورت تخم ها استفاده می کردند. انکوباتورهای مدرن اتاق هایی هستند که با برق گرم می شوند. پنکه های برقی بزرگ هوا را برای حفظ دمای یکنواخت به گردش در می آورند و تخم ها حداقل هشت بار در روز به طور خودکار چرخانده می شوند. انکوباتورهای تجاری بزرگتر ممکن است تا 75000 تخم را در یک زمان نگهداری کنند.

 

انکوباتورهای نوزاد برای فراهم کردن محیطی گرم برای نوزادانی که نارس به دنیا می آیند یا سایر نوزادانی که قادر به حفظ دمای طبیعی بدن نیستند استفاده می شود. دستگاه انکوباتور نوزاد یک جعبه نسبتا کوچک با دیواره های شیشه ای است که ممکن است سوراخ هایی با دستکش های لاستیکی بلند داشته باشد که از طریق آن پرستاران می توانند نوزاد را اداره کرده و از آنها مراقبت کنند. اکثر دستگاه‌های انکوباتور نوزاد مجهز به دستگاه‌های خاصی هستند که می‌توانند غلظت اکسیژن را در داخل انکوباتور کنترل کنند. این امر ضروری است، زیرا برخی از نوزادان به دلیل بیماری های خاصی که ممکن است داشته باشند، به مقادیر بیشتر یا کمتر اکسیژن نیاز دارند. دستگاه انکوباتور نوزاد همچنین رطوبت داخل محفظه را تنظیم می کند.

 

انکوباتورهای باکتریولوژیکی محیطی کنترل شده را برای ترویج رشد باکتری ها یا سایر میکروارگانیسم ها در محیط های کشت مختلف فراهم می کنند. آنها محفظه های عایق بندی شده ای هستند که برای حفظ دمای ثابت به صورت ترموستاتیک تنظیم می شوند. هوای گرم روی قفسه‌ها یا قفسه‌های حاوی ظروف پتری، فلاسک‌ها یا سایر محیط‌های کشت به گردش در می‌آید. در پزشکی، از چنین انکوباتورها برای شناسایی میکروارگانیسم های بیماری زا که از بیماران گرفته می شود استفاده می شود. نمونه‌ای از خون، خلط، مخاط یا سایر ترشحات بیمار در محیط کشت داخل انکوباتور قرار داده می‌شود و پس از تکثیر میکروارگانیسم‌های موجود در نمونه، با اطمینان بیشتری می‌توان آنها را شناسایی کرد. انکوباتورهای باکتریولوژیک همچنین در میکروبیولوژی و بیوشیمی، در صنایع لبنی و سایر صنایع غذایی و در تصفیه خانه های آب و فاضلاب استفاده می شوند.

دستگاه انکوباتورCO2 چیست؟

 انکوباتور

دستگاه انکوباتورCO 2 چیست؟

انکوباتور COتجهیزات آزمایشگاهی است که برای رشد سلول ها و بافت های زنده استفاده می شود. محیطی با PH افزایش یافته را فراهم می کند که شرایط داخل بدن انسان را تقلید می کند. انکوباتورهای CO2 همچنین دما و رطوبت نسبی بافت کشت شده را کنترل می کنند. فرآیند رشد بافت زنده در انکوباتورهای CO2 به عنوان در شرایط آزمایشگاهی شناخته می شود.

ساختار انکوباتورهای CO2 آن را از اتمسفر موجود در محیط اطراف محافظت می کند.فضای داخلی دستگاه جوجه کشی استریل بوده و برای جلوگیری از هرگونه آلودگی طراحی شده است.هوایی که به داخل انکوباتور جریان می یابد فیلتر شده و به طور مساوی توزیع می شود.

انکوباتورهای CO2 تجهیزات آزمایشگاهی ضروری در زمینه های تحقیقاتی بالینی، دارویی و علوم زیستی هستند.

دو نوع اصلی انکوباتور وجود دارد. اینها انکوباتورهای حرارتی مستقیم و ژاکت آب هستند. این دو نوع انکوباتور برای مقاصد مختلف اقتباس شده اند.

هر آنچه که باید در مورد انکوباتور آزمایشگاهی بدانید

انکوباتور حرارتی مستقیم

انکوباتورهای حرارتی مستقیم دارای کویل های گرمایشی در محفظه های داخلی انکوباتورها هستند. از آنجایی که کویل های گرمایشی با انکوباتورها تماس مستقیم دارند، تنظیم دما زمان کمتری می برد. عقیم سازی از طریق چرخه گرمای خشک یا گرما مرطوب انجام می شود و سریع است. انکوباتورهای حرارتی مستقیم سبک تر هستند و به راحتی قابل نصب هستند.

معایب انکوباتورهای حرارتی مستقیم عبارتند از:گرمای نابرابر در محفظه ها، تبخیر بیش از حد مایعات بافت، و گاهی اوقات فن حرارتی یا کویل ها می توانند باکتری/قارچ را تولید کنند.

دستگاه انکوباتور واتر ژاکت

این نوع انکوباتور دما را از طریق ژاکت های پر از آب که به طور یکنواخت محفظه ها را احاطه کرده اند تنظیم می کند. با افزایش دمای آب، دمای اتاقک های داخلی افزایش می یابد. بافرهای حرارتی برای حفظ گرما در هنگام قطع برق در ژاکت ها قرار می گیرند.

تنظیم دما در انکوباتورهای ژاکت آب کندتر است و دارای یک حد درجه حرارت بالاتر است که عقیم سازی را غیرممکن می کند. همچنین در صورت پر شدن حمل آن سنگین است.

انتخاب انکوباتور مناسب برای آزمایشگاه شما شامل ارزیابی نیازها، انواع سلول ها و استفاده در آینده است. در اینجا نکاتی وجود دارد که برای انتخاب انکوباتور مناسب نیاز دارید.

  1. محل قرارگیری دستگاه انکوباتور: دمای طبیعی محل انکوباتور بر عملکرد دستگاه انکوباتور تأثیر می گذارد. برای مناطق سردسیر، انکوباتورهای حرارتی مستقیم بهترین انتخاب هستند. انکوباتورهای آزمایشگاهی واتر جکت برای نقاط داغ یا مکان هایی با دماهای نوسانی عالی هستند. انکوباتورهای واتر ژاکت برای مناطق دارای ارتعاش (مثلاً نزدیک به سانتریفیوژ) نیز مناسب هستند، زیرا ارتعاشات انکوباتور را کاهش می دهند. مکان پیشنهادی انکوباتور شما تعیین کننده نوع دستگاه جوجه کشی برای انتخاب است.
  2. کنترل رطوبت دستگاه جوجه کشی: رطوبت یک شرط کلیدی است که باید در انکوباتور حفظ شود. رطوبت ایده آل برای جلوگیری از تبخیر محتوای آب در بافت ها ضروری است. رطوبت نسبی مورد نیاز بافت های زنده بیش از 90 درصد است. انکوباتور ژاکت آب رطوبت را حفظ می کند، در حالی که انکوباتورهای حرارتی مستقیم ممکن است باعث تبخیر بیش از حد مایع در بافت های زنده شوند. مدل های جوجه کشی نیز کنترل رطوبت متفاوتی دارند. مراقب انکوباتورهایی باشید که دارای کنترل رطوبت عالی با زمان پاسخ کوتاه هستند.
  3. کنترل CO2 : CO2 بیش از حد در انکوباتورها می تواند باعث هیپوکسی در بافت ها شود. انکوباتورها از سنسور حرارتی سنتی یا حسگر مادون قرمز برای کنترل سطوح CO2 استفاده می کنند. نیاز CO2 شما برای بافت های کشت شده باید بر تصمیم شما در انکوباتور تأثیر بگذارد.
  4. کنترل آلودگی: تولیدکنندگان راه هایی را برای محدود کردن آلودگی انکوباتورها معرفی کرده اند. هوای داخلی به طور مداوم با استفاده از فیلتر HEPA فیلتر و استریل می شود. فشار مثبت نیز به انکوباتورها تعبیه می شود تا جریان هوای داخل از محیط اطراف انکوباتور کاهش یابد. انکوباتورهایی با کنترل آلودگی موثر انتخاب کنید.

بررسی دقیق تمام پارامترهای انتخابی شما برای اطمینان از انتخاب انکوباتور مناسب ضروری است.

هنگام خرید کمدهای نگهداری مواد شیمیایی به چه نکاتی توجه کنیم

 کمد نگهداری مواد شیمی , Cabinets for storing chemicals

هنگام خرید کمدهای نگهداری مواد شیمیایی به چه نکاتی توجه کنیم

برای بسیاری از شرکت ها، مواد شیمیایی نقش مهمی در عملیات تجاری روزمره دارند. چه این مواد انحصاری مورد استفاده در فرآیند تولید باشند و چه حلال هایی که برای تمیز کردن یا چربی زدایی استفاده می شوند، مواد خطرناک در محل کار فراوان هستند.

مهمترین اقدام برای کاهش خطر قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی برای کارکنان یا محیط زیست، نگهداری و جابجایی مناسب است.

برای بسیاری از مواد شیمیایی خطرناک، توصیه می‌شود که آنها را دور از دسترس مردم در کمدهای  مناسب نگهداری مواد شیمیایی نگهداری کنید و در صورت نیاز از پرسنل آموزش دیده مخصوص نگهداری کنید.

مواد شیمیایی خود را شناسایی کنید

قبل از عجله بیرون رفتن و خرید، یک نقطه شروع این است که انواع و تنوع مواد شیمیایی مورد استفاده در مرکز خود را تعیین کنید. هر ماده شیمیایی مورد استفاده در عملیات شما باید برگه اطلاعات ایمنی مواد (MSDS) داشته باشد.

MSDS اطلاعاتی در مورد الزامات ذخیره سازی مناسب برای هر ماده شیمیایی مورد استفاده در عملیات شما خواهد داشت. از جمله موارد دیگر، آنها باید به سؤالات زیر پاسخ دهند:

  • آیا ماده شیمیایی قابل اشتعال است؟
  • آیا ماده شیمیایی خورنده است؟
  • آیا این ماده شیمیایی به غیر از دمای محیط نیاز به نگهداری دارد؟
  • آیا این ماده شیمیایی یک اکسید کننده یا کاهنده است؟
  • آیا نور شیمیایی حساس است؟
  • آیا این ماده شیمیایی به روش های خاصی نیاز دارد؟

ملاحظات ذخیره سازی معمولی

پس از درک ویژگی های مواد شیمیایی که ذخیره می کنید، باید عوامل مختلفی را در نظر بگیرید. ملاحظات معمولی عبارتند از:

  • کنترل دما
  • کنترل جرقه
  • تهویه مناسب
  • جداسازی شیمیایی
  • شناسایی شیمیایی

جداسازی شیمیایی

جدا نگه داشتن مواد شیمیایی به درستی برای ایمنی کارکنان مهم است. جداسازی مناسب تضمین می کند که مواد ناسازگار از تماس ناخواسته جلوگیری می کنند. آتش سوزی، احتراق، واکنش های شیمیایی خشن و گازهای سمی یا مضر همگی پیامدهای جداسازی نادرست مواد شیمیایی هستند.

اسیدها نباید با بازها ذخیره شوند. اکسید کننده ها نباید با مواد آلی یا مواد کاهنده ذخیره شوند. بهترین شیوه ها شامل یک مانع فیزیکی و/یا مناطق ذخیره سازی جداگانه برای تفکیک مناسب در صورت امکان می باشد.

ملاحظات کمدهای ذخیره سازی

هنگام انتخاب کمدهای مورد استفاده برای جداسازی مواد شیمیایی، اولین نکته باید سازگاری ماده شیمیایی با مواد مورد استفاده در ساخت کمد باشد.

هنگامی که به کمدهای فلزی نگاه می کنید، باید خواص خورندگی مواد شیمیایی را در نظر گرفت. به عنوان مثال، مواد خورنده مانند اسیدهای قوی یا مواد سوزاننده (بازهای قوی) احتمالاً اکثر کمدهای دارای ساختار فلزی را خورده می کنند. اسیدهایی مانند اسید سولفوریک، اسید نیتریک، اسید کرومیک، اسید استیک و اسید هیدروفلوئوریک و بازهای رایج مانند هیدروکسید آمونیوم، هیدروکسید پتاسیم (پتاس سوزآور) و هیدروکسید سدیم (سودا سوزآور) هرگز نباید در فلز ذخیره شوند.

انتخاب بهتر برای این مواد کمدهای غیر فلزی یا رنگ آمیزی اپوکسی خواهد بود. آنها با مواد خورنده قوی عمر مفیدتری را ارائه خواهند کرد.

برای مواد قابل اشتعال، کمد های فلزی ذخیره سازی ممکن است انتخاب پیشنهادی باشد. کمدهایی وجود دارند که به طور انحصاری برای مواد قابل اشتعال در دسترس هستند که در صورت بروز حادثه یا نشت آسیب و خطر را برای تأسیسات و کارمندان شما به حداقل می رساند.

سایر ملاحظات ایمنی

هنگام انتخاب کمدهای نگهداری مواد شیمیایی، ملاحظات دیگری نیز وجود دارد، از جمله اندازه محل نگهداری شما و مقدار مواد شیمیایی موجود.

علاوه بر نگرانی‌های مربوط به سازگاری با مواد شیمیایی، حمل و نقل ایمن مواد شیمیایی مستلزم بازرسی هفتگی مناطق ذخیره‌سازی مواد شیمیایی و کنترل قوی موجودی است. اطمینان حاصل کنید که همه مواد شیمیایی به درستی برچسب گذاری شده اند و مواد شیمیایی به درستی ذخیره می شوند، از جمله درپوش های محکم همیشه. مواد شیمیایی را هرگز نباید روی نیمکت ها، دودکش ها روی زمین، در راهروهای ترافیکی نگهداری کرد. قفسه ها هرگز نباید بیش از حد شلوغ باشند و وسایل نباید بالاتر از سطح چشم باشند.

اگر شرکت شما در حال طراحی مجدد مناطق ذخیره سازی شما، یا ارزیابی مجدد روش های زباله های خطرناک شما است، یک راه اندازی زباله های خطرناک را در نظر بگیرید.

بررسی زباله های خطرناک از یک شرکت زباله های خطرناک با تجربه و دارای مجوز مناسب ارزیابی روش های زباله های خطرناک شما است. حوزه های تمرکز عبارتند از:

  • تجلی زباله
  • رویه های زباله های خطرناک
  • ارزیابی ذخیره سازی زباله
  • آمادگی اضطراری
  • ارزیابی زباله های خطرناک
  • مراحل آموزش کارکنان

تکنسین‌های باتجربه که قوانین را رعایت می‌کنند، می‌توانند زمینه‌های نگرانی را مشخص کنند و راه‌حل‌های مقرون‌به‌صرفه و ساده‌ای را برای نقض پسماندهای خطرناک ارائه دهند. آنها می توانند مناطق ذخیره سازی شما را ارزیابی کنند و در مورد نیازهای ذخیره سازی شما توصیه های منطقی و مقرون به صرفه ارائه کنند.

14مرحله برای نگهداری ایمن مواد شیمیایی خطرناک

 کمد نگهداری مواد شیمیایی

14مرحله برای نگهداری ایمن مواد شیمیایی خطرناک

اگر هر گونه مواد شیمیایی خطرناک در محل کار خود دارید، موظف به نگهداری ایمن مواد شیمیایی هستید.

اگر هر گونه مواد شیمیایی خطرناک در محل کار خود دارید، موظف به نگهداری ایمن مواد شیمیایی هستید. تمام موادی که قابل اشتعال، انفجار، خورنده، سمی، سرطان زا یا خطرناک هستند باید به طور ایمن نگهداری شوند.مواد شیمیایی که به طور نامناسب ذخیره شده اند می توانند بسیار خطرناک باشند و به طور بالقوه می توانند باعث بروز حوادث جدی شوند.محل نگهداری مواد شیمیایی ایمن در درجه اول باید قرار گرفتن کارگران و دیگران را در معرض خطرات مرتبط با مواد شیمیایی محدود کند و از افراد در برابر اثرات خطرناکی که می تواند ناشی از نشت تصادفی یا واکنش شیمیایی باشد محافظت کند.

 

به ویژه مهم است که هرگز مواد شیمیایی خطرناک را در مجاورت غذا و نوشیدنی نگهداری نکنید.

هنگام نگهداری مواد شیمیایی خطرناک در محل کار، مراحل زیر را انجام دهید:

  1. برگه داده های ایمنی (SDS) یا برچسب را به دقت بخوانید و توصیه های ذخیره سازی را دنبال کنید.
  2. مواد شیمیایی را در برابر دسترسی یا استفاده غیرمجاز ایمن کنید.
  3. فقط حداقل مقدار مواد شیمیایی را در محل نگهداری کنید. اطمینان حاصل کنید که همه مواد شیمیایی به وضوح و درست برچسب گذاری شده اند و برچسب ها سالم و خوانا هستند.
  4. اجازه ندهید مواد شیمیایی در معرض نور خورشید، گرمای بیش از حد یا منابع اشتعال قرار گیرند.
  5. تهویه مناسب را فراهم کنید.
  6. قفسه ها و کمدها نگهداری مواد شیمی را برچسب بزنید تا مواد شیمیایی در جای مناسب نگهداری شوند.
  7. در صورت لزوم از پلاکارد استفاده کنید.
  8. اطمینان حاصل کنید که طرح‌های تفکیک شفاف حفظ می‌شوند. مواد شیمیایی باید هنگام نگهداری از هم جدا شوند تا در صورت ریختن مواد شیمیایی ناسازگار با هم مخلوط نشوند.
  9. بیرون ظروف را تمیز و محل نگهداری را مرتب نگه دارید.
  10. برای جلوگیری از آلودگی در صورت نشت مایعات را بالای جامدات نگهداری نکنید.
  11. همیشه مواد خورنده را روی سینی های ریخته شده نگهداری کنید.
  12. اطمینان حاصل کنید که قفسه ها بیش از حد بار نیستند.
  13. هرگز مایعات قابل اشتعال را در یخچال یا فریزر نگهداری نکنید مگر اینکه اصلاح شده باشند، یعنی ضد جرقه.
  14. جداسازی مواد شیمیایی ناسازگار که در صورت نگهداری با هم می توانند واکنش خطرناکی نشان دهند.

توجه داشته باشید که هنگام نگهداری یا حمل و نقل، مواد شیمیایی مختلف باید از هم جدا شوند تا در صورت ریزش مواد شیمیایی ناسازگار با هم مخلوط نشوند. شما باید مشاوره حرفه ای در مورد جداسازی مواد شیمیایی خطرناک دریافت کنید.

اقدامات ایمنی ذخیره سازی مواد شیمیایی در صنعت

 کمد نگهداری مواد شیمی

اقدامات ایمنی ذخیره سازی مواد شیمیایی در صنعت

امروز،در این مقاله  ذخیره سازی مواد شیمیایی ، اقدامات احتیاطی ایمنی که باید انجام شود را پوشش خواهیم داد. این بایدها و نبایدها به شما کمک می کند تا دانش مناسبی از اقدامات ایمنی نگهداری مواد شیمیایی داشته باشید .

در هر صنعت شیمیایی، مواد شیمیایی مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند و در فرآیند ساخت مورد نیاز هستند. نه تنها از مواد شیمیایی در بخش تولید استفاده می شود، بلکه در بخش های کنترل کیفیت نیز به عنوان آزمایشگاه هایی که نمونه مربوط به تولید در آن آزمایش می شود، در آزمایشگاه های توسعه فرآیند و در آزمایشگاه های تحقیق و توسعه استفاده می شود.

 

ذخیره سازی مواد شیمی

ذخیره سازی مواد شیمیایی برای اطمینان از اینکه تولید به دلیل کمبود مواد خام یا ماده شیمیایی مورد استفاده در فرآیند تولید و برای اهداف آزمایش حین فرآیند با مشکل مواجه نمی شود، واقعاً مهم است ذخیره سازی مواد شیمیایی برای اطمینان از اینکه تولید به دلیل کمبود مواد خام یا ماده شیمیایی مورد استفاده در فرآیند تولید و برای اهداف آزمایش حین فرآیند با مشکل مواجه نمی شود، مهم است.

ذخیره سازی تاسیسات شیمیایی تحت بخش فروشگاه است که بخش مسائل شیمیایی یا مواد خام را مدیریت می کند. برای جلوگیری از هرگونه اشتباه در حین جابجایی و نگهداری مواد، باید اقدامات احتیاطی ایمنی انجام شود و از ظروف مناسب استفاده شود.

جابجایی و ذخیره سازی مواد بسیار مهم است زیرا انواع مختلفی از مواد به انبار می آیند و هر ماده شیمیایی خواص شیمیایی و فیزیکی متفاوتی دارد. قبلاً مقاله مفصلی در مورد انواع خطرات در صنایع شیمیایی ارائه کرده بودیم که در زیر خطرات شیمیایی قرار می گیرد. امروز در این راهنما، ما قصد داریم اقدامات ایمنی نگهداری مواد شیمیایی را بشناسیم.

انبار مواد شیمیایی چیست؟

در صنایع شیمیایی، انبار مواد شیمیایی تأسیساتی است که در آن کلیه مواد شیمیایی برای فرآیند تولید، آزمایشگاه ها و آزمایشگاه های تحقیقاتی به صورت عمده مورد نیاز است. محصولات نهایی، محصولات میانی نیز در انباری که ارسال از آنجا انجام می شود، نگهداری می شود.

هر سازمانی از اصطلاحات مختلفی مانند فروشگاه، انبار یا بخش تدارکات استفاده می کند.

چرا اقدامات ایمنی در انبار مواد شیمیایی مهم است؟

انواع مختلفی از مواد شیمیایی مانند مواد شیمیایی خطرناک، رادیواکتیو، قابل اشتعال، انفجاری، خورنده به مقدار فله در فروشگاه ذخیره می شود. فقدان اقدامات ایمنی می تواند منجر به حوادث و انفجارهای بزرگ شود. از این رو تکنیک های ایمنی در ذخیره سازی مواد شیمیایی مورد نیاز است.

اقدامات ایمنی هنگام نگهداری مواد شیمیایی

  • قبل از ورود مواد شیمیایی به انبار، شخصی که در بخش فروشگاه کار می کند باید اطلاعات کاملی از برگه اطلاعات ایمنی مواد مواد شیمیایی داشته باشد.
  • دستورالعمل های سازنده و تامین کننده را برای نگهداری و نگهداری مواد شیمیایی بخوانید و دنبال کنید .
  • برای جلوگیری از نگهداری مواد شیمیایی ناسازگار با هم، مواد شیمیایی باید جدا شوند.
  • PPE های مورد نیاز برای رسیدگی به تمام مواد و مواد شیمیایی ذخیره شده در تاسیسات باید در دسترس باشند.
  • یک کیت نشت آب باید همراه با کپسول آتش نشانی و تجهیزات آتش نشانی موجود باشد .
  • در صورت سوختگی پوست در اثر نشت یا پاشیده شدن مواد شیمیایی، جعبه کمک های اولیه باید در انبار موجود باشد.
  • مواد شیمیایی باید در یک قفسه محکم و قوی ذخیره شود و محدودیت بار ایمنی قفسه را حفظ کند تا از فروریختن آن جلوگیری شود.
  • ظروف بزرگ و سنگین یا ظروف مواد شیمیایی مایعات را نباید در قفسه های بلند یا کمدها در ارتفاع نگهداری کرد. اینها باید در سطح شانه یا پایین تر نگهداری شوند.
  • مواد را روی فازهایی مانند جامد، مایع و گاز جدا کرده و بر اساس آن ذخیره کنید.
  • سیلندرهای گاز و عمودی نگه داشته شوند و برای جلوگیری از سقوط آنها با زنجیر بسته شوند.
  • ظرف مواد شیمیایی باید بدون نشت و مهر و موم باشد. باید دقت بیشتری کرد تا ظرف در حین جابجایی آسیب نبیند.
  • ظرف باید دارای برچسبی با نام ماده شیمیایی ذخیره شده در آن باشد.
  • تنها فرد مجاز باید اجازه ورود به محل را داشته باشد.
  • محل نگهداری باید به خوبی تهویه شود تا از تجمع گازهای سمی جلوگیری شود و مواد شیمیایی سمی و بدبو باید در کابینت مخصوص سم نگهداری شوند.
  • مواد قابل اشتعال را در محفظه نگهداری مایعات قابل اشتعال مجاز نگهداری کنید.
  • نگهداری مناسب تهویه مطبوع و نگهداری پیشگیرانه دوره ای برای حفظ دمای مورد نیاز در انبار انجام شود.
  • ردیاب های لازم و سیستم اعلام حریق یا اعلام حریق برای تشخیص هرگونه نشتی مواد قابل اشتعال یا سمی باید نصب شود و دوربین مدار بسته نیز نصب شود تا نظارت مناسبی بر هر موقعیت غیرعادی داشته باشد.
  • یک بخش اختصاصی باید برای نگهداری مواد شیمیایی مختلف وجود داشته باشد و قسمت باید به درستی برچسب گذاری شود.
  • روشنایی مناسب باید تضمین شود تا به وضوح قابل مشاهده باشد.
  • برای جلوگیری از گسترش آتش باید از کف و دیوارهای مقاوم در برابر آتش در ساخت یک انبار استفاده کرد.
  • مواد شیمیایی نباید در تماس مستقیم با نور خورشید یا آب باران قرار گیرند.
  • برای جلوگیری از شرایط ناامن باید از شیوه های خوب خانه داری پیروی کرد.
  • نظارت مناسب باید برای نظارت بر شرایط غیرمعمول یا نامطلوب مانند فهرست زیر انجام شود.
  • نشت ظرف مواد شیمیایی مایع، ریختن مواد شیمیایی، تحت فشار قرار گرفتن تونر گاز.
  • نظارت بر دما (خیلی زیاد یا خیلی کم).
  • آشکارسازهای شیمیایی و اعلام حریق را از دست ندهید.
  • سیم های برق شکسته.
  • برچسب زدن و علائم هشدار دهنده مناسب.

بایدها و نبایدهای مهم برای ایمنی شیمیایی 

اقدامات ایمنی در نگهداری مواد شیمیایی نباید انجام شود

  • ظروف شیمیایی را با یکدیگر مخلوط نکنید.
  • فراموش نکنید که برچسب را روی ظرف بچسبانید.
  • اجازه ندهید افراد غیرمجاز وارد ساختمان شوند.
  • ظرف مواد را جلوی خروجی اضطراری قرار ندهید و آن را مسدود کنید.
  • کانتینرها را قرار ندهید و تجهیزات آتش نشانی را مسدود نکنید.
  • اجازه ندهید کار داغ وارد منطقه شود.
  • ظروف خالی را با ظرف پر از مواد نگهداری نکنید.
  • درب ظروف مواد شیمیایی را باز نگذارید.

آیا در نگهداری مواد شیمیایی اقدامات ایمنی

  • به افرادی که در آنجا مشغول به کار هستند در مورد حمل و نقل مواد آموزش دهید و همچنین آموزش های تازه سازی ارائه دهید.
  • نور و تهویه مناسب داشته باشید
  • مواد قابل اشتعال و خطرناک را از منبع اشتعال، حرارت یا جرقه دور نگه دارید.
  • از روش های استاندارد برای جابجایی، نگهداری و دفع مواد شیمیایی پیروی کنید.

اینها بایدها و نبایدهای نگهداری و نگهداری مواد شیمیایی بود. پیروی از این دستورالعمل ها نه تنها انبار شما را سازماندهی می کند، بلکه به ایجاد ایمنی در محل کار و نگهداری ایمن مواد شیمیایی نیز کمک می کند.

پرسش‌های متداول (روش‌های ایمن برای ذخیره‌سازی مواد خطرناک)

  1. چرا مهم است که مواد شیمیایی در ظروف اصلی خود نگهداری شوند؟

پاسخ انواع مختلفی از ظروف برای نگهداری مواد شیمیایی موجود است و هر ماده شیمیایی با هر نوع ظرفی سازگار نیست. ممکن است اشتباهی در شناسایی مواد شیمیایی ذخیره شده در ظرف دیگری رخ دهد.

  1. کدام ویژگی برای یک منطقه نگهداری مواد شیمیایی مهمتر است؟

پاسخ ویژگی های مهم در هنگام نگهداری مواد شیمیایی به یک محدود نمی شود، محل نگهداری باید دارای فضای کافی، رعد و برق مناسب برای دید، کابینت های نگهداری مواد سمی، قابل اشتعال و سمی و غیره باشد.

  1. اقدامات احتیاطی برای ذخیره سازی مواد خطرناک چیست؟

پاسخ برچسب زدن ظروف باید به درستی انجام شود و در مکانی اختصاصی و دور از مواد شیمیایی ناسازگار نگهداری شوند. مواد خطرناک را نباید در ارتفاع بیش از شانه نگهداری کرد.

  1. مواد شیمیایی ناسازگار چیست؟

پاسخ منظور از مواد شیمیایی ناسازگار، آن دسته از مواد شیمیایی است که منجر به یک واکنش نامطلوب می شود که برای سلامت انسان و محیط زیست مضر است. می توانید MSDS را بررسی کنید تا بررسی کنید که کدام ماده شیمیایی است

بسته بندی

این راهنمای دقیق در مورد اقدامات ایمنی نگهداری مواد شیمیایی بود. مراقبت بیشتر برای نگهداری مواد خطرناک برای ایمن نگه داشتن محل کار و جلوگیری از حوادث مهم است. در صورتی که می خواهید موضوع خاصی را پوشش دهیم، از طریق نظرات خود به ما اطلاع دهید.

ایمنی مواد شیمیایی بوسیله کمدهای نگهداری مواد شیمی

ایمنی مواد شیمیایی بوسیله کمدهای نگهداری مواد شیمی

 

 

نکاتی برای جابجایی ایمن، نگهداری و محافظت از خود در برابر مواد شیمیایی آزمایشگاهی می توان از کمدهای نگهداری

 

اکثر آزمایشگاه ها از مواد شیمیایی استفاده می کنند که از کمدهای نگهداری برای نگهداری از آنها استفاده می کنند. بسته به تمرکز آزمایشگاه – سنتز تحقیقات، تولید ترکیبات، هضم اسیدهای پایه و غیره – انواع و مقادیر مواد شیمیایی مورد استفاده می تواند بسیار متفاوت باشد. متأسفانه، گزارش‌های تصادفات و حوادث مربوط به استفاده و نگهداری مواد شیمیایی بسیار مکرر است. ما باید در نگهداری و جابجایی مناسب این مواد خطرناک کوشا باشیم وگرنه مشکلاتی پیش خواهد آمد. بنابراین، در این ستون قوانین کلی ایمنی را برای جابجایی و نگهداری مواد شیمیایی در آزمایشگاه ارائه می دهیم.

قبل از پرداختن به جزئیات، مهم است که بسیاری از مقررات فدرال، ایالتی و محلی را بررسی کنیم که ممکن است شامل الزامات خاصی برای جابجایی و نگهداری مواد شیمیایی در آزمایشگاه ها و انبارها باشد. به عنوان مثال، مواد کنترل شده و الکل های مصرفی توسط سازمان غذا و دارو و سازمان نظارت بر دارو، مواد رادیواکتیو توسط کمیسیون تنظیم مقررات هسته ای و پسماندهای خطرناک توسط آژانس حفاظت از محیط زیست کنترل می شوند. این الزامات خاص می تواند از کمدهای نگهداری مواد شیمی قفل شده ساده و ظروف زباله خاص تا دسترسی کنترل شده برای مناطق تحت نظارت را شامل شود. اگر هر یک از آزمایشگاه های شما از مواد بالقوه خطرناک استفاده می کند یا تولید می کند، تعیین کنید که کدام مقررات اعمال می شود و الزامات خاصی که آنها اعمال می کنند. کدهای ساختمانی و آتش نشانی ایالتی یا محلی بسیار رایج هستند،

یکی دیگر از موانعی که اغلب با آن مواجه می‌شوید، این واقعیت است که آزمایشگاه‌ها در طول زمان تکامل می‌یابند و تغییر می‌کنند. ما باید آگاهی را بر روی امکانات آزمایشگاهی خود متمرکز کنیم و یک فرآیند بازبینی منظم (سالانه) را اجرا کنیم تا اطمینان حاصل کنیم که ایمنی کلی آزمایشگاه ما به‌روز می‌ماند.

اول : تجهیزات حفاظت فردی مناسب (PPE)

تمرکز این مقاله ذخیره ایمن مواد شیمیایی است. اما قبل از جمع آوری بطری های مواد شیمیایی و سازماندهی مجدد آزمایشگاه هایمان، باید مطمئن شویم که PPE مناسب داریم. حداقل، این باید شامل دستکش‌های مقاوم در برابر مواد شیمیایی و محافظ چشم، کفش‌های بسته (که برای کار در آزمایشگاه ضروری است)، و روپوش‌های آزمایشگاهی و/یا پیش‌بند شیمیایی (در صورت نیاز یا در صورت لزوم توسط خط‌مشی ایمنی آزمایشگاه شما استفاده می‌شود) باشد. .

هنگامی که PPE خود را جمع آوری کردیم، قبل از اینکه ظروف شیمیایی را به اطراف حرکت دهیم، فقط چند چیز دیگر باید جمع آوری کنیم. محیط اطراف خود را بررسی کنید و به خطرات احتمالی سفر و مکان ایستگاه های کاری که دیگران در آن مشغول هستند توجه کنید. مطمئن شوید که خروجی ها، گذرگاه ها و قسمت های تجهیزات اضطراری (به عنوان مثال، شستشوی چشم و دوش های ایمنی) تمیز و فاقد مواد ذخیره شده باشند. یک کیت کامل نشت با مواد جاذب مناسب، عوامل خنثی کننده، ظروف پاکسازی و ظروف زباله را پیدا کرده و در دسترس داشته باشید. در نهایت، بررسی کنید که همه ظروف مواد شیمیایی دارای برچسب کامل در شرایط خوب باشند و برگه‌های اطلاعات ایمنی (SDS) به راحتی در دسترس باشند. برای راهنمایی با استاندارد ارتباط خطر OSHA مشورت کنید. یکی دیگر از منابع خوب برای این ستسیستم استاندارد برای شناسایی خطرات مواد برای واکنش اضطراری .

دوم: حمل و نقل ایمن

در اینجا نکات ما برای جابجایی ایمن مواد شیمیایی آمده است:

  • هرگز مواد شیمیایی و ظروف تخریب کننده آشکار را جابه جا نکنید. این موارد را به سرپرست آزمایشگاه یا محقق اصلی خود گزارش دهید.
  • هنگام حمل مواد شیمیایی، بطری ها را در ظروف ثانویه مناسب و ضد نشت قرار دهید تا از شکستگی و ریزش محافظت کنید. یک مثال خوب استفاده از یک توله پلاستیکی مخصوص برای حمل بطری های شیشه ای چهار لیتری مواد خورنده یا حلال است.
  • هنگام جابجایی ظروف متعدد، بزرگ یا سنگین، از چرخ دستی های محکم استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که چرخ‌های گاری به اندازه‌ای بزرگ هستند که بدون واژگونی یا توقف ناگهانی روی سطوح ناهموار غلت بزنند. اگر گاری‌ها برای نگهداری ثانویه استفاده می‌شوند، مطمئن شوید که سینی‌ها ضد مایع هستند و لبه‌های کافی در هر چهار طرف دارند.
  • در زمان‌های شلوغ مانند زمان استراحت یا (برای آن آزمایشگاه‌های دانشگاهی) دوره‌های ناهار یا تغییر کلاس، مواد شیمیایی را حمل نکنید.
  • در صورت امکان از آسانسورهای باربری برای جابجایی مواد شیمیایی خطرناک برای جلوگیری از حوادث احتمالی در آسانسورهای مسافربری شلوغ استفاده کنید. به یاد داشته باشید که هنگام فشار دادن دکمه های آسانسور یا باز کردن درها، دستکش را بردارید.
  • هرگز مواد شیمیایی را بدون مراقبت رها نکنید.

سوم: قوانین نگهداری مواد شیمیایی

نگهداری ایمن مواد شیمیایی در آزمایشگاه یا انبار نیاز به دقت و توجه دقیق دارد. استفاده صحیح از کمدهای نگهداری و ظروف و تجهیزات آزمایشگاهی رایج بسیار مهم است. برای ذخیره ایمن مواد شیمیایی، موارد زیر را انجام دهید.

  • تمام ظروف مواد شیمیایی را به طور کامل برچسب بزنید. توصیه می کنیم نام مالک یا کاربر را همراه با تاریخ دریافت درج کنید.
  • فضای ذخیره سازی خاصی برای هر ماده شیمیایی فراهم کنید و پس از هر بار استفاده از بازگشت آن اطمینان حاصل کنید.
  • مواد سمی فرار و مواد شیمیایی بدبو را در کمدهای نگهداری مواد شیمی دارای تهویه نگهداری کنید. لطفاً برای راهنمایی های خاص با پرسنل بهداشت و ایمنی محیطی خود مشورت کنید.
  • مایعات قابل اشتعال را در کمدهای نگهداری مایعات قابل اشتعال مجاز نگهداری کنید. ممکن است مقادیر کمی مایعات قابل اشتعال در اتاق باز نگهداری شود. با مقامات محلی خود (به عنوان مثال، آتش نشان، پرسنل EH&S) برای محدودیت های مجاز مشورت کنید.
  • همه مواد شیمیایی به خصوص مایعات را بر اساس گروه های سازگار جدا کنید. تمام اقدامات احتیاطی در مورد نگهداری مواد ناسازگار را رعایت کنید. نمودار سازگاری شیمیایی را برای مرجع، هم در آزمایشگاه و هم در کنار اتاق های نگهداری مواد شیمیایی ارسال کنید.
  • از ظروف ثانویه مقاوم مناسب برای مواد خورنده استفاده کنید. این کار از کمدها محافظت می کند و هرگونه نشتی یا ریزش به دلیل شکستگی را می گیرد.
  • ظروف را محکم ببندید تا از خروج بخارات جلوگیری شود.
  • برای نگهداری مواد شیمیایی از یخچال های تعیین شده استفاده کنید. این یخچال ها را فقط برای نگهداری مواد شیمیایی – بدون مواد غذایی برچسب بزنید. هرگز مایعات قابل اشتعال را در یخچال نگهداری نکنید مگر اینکه به طور خاص برای چنین نگهداری طراحی و تایید شده باشد. برای نگهداری مواد قابل اشتعال فقط از یخچال های ضد انفجار (بدون جرقه) استفاده کنید.

و از انجام کارهای زیر خودداری کنید:

  • ظروف یا مایعات بزرگ و سنگین را در قفسه های بلند یا در کمدهای نگهداری بلند نگهداری کنید. به جای آن ها را در سطح شانه یا پایین نگه دارید.
  • بطری ها را روی زمین نگهداری کنید مگر اینکه در نوعی محفظه ثانویه باشند.
  • نگهداری مواد شیمیایی در نزدیکی منابع گرما یا زیر نور مستقیم خورشید.
  • نگهداری مواد شیمیایی در هودهای شیمیایی ظروف بیش از حد در جریان هوا و عملکرد هود اختلال ایجاد می کند. فقط مواد شیمیایی در استفاده واقعی باید در کاپوت باشد.
  • نگهداری هر چیزی در بالای کمد برای جلوگیری از تداخل با سیستم اطفاء حریق، از فاصله حداقل 18 اینچی در اطراف سرهای آبپاش اطمینان حاصل کنید.
  • استفاده از نیمکت برای ذخیره سازی این فضاهای کاری باید فقط حاوی مواد شیمیایی در حال استفاده باشد.
  • نگهداری مواد شیمیایی به طور نامحدود رطوبت باعث کیک شدن یا سفت شدن پودرها می شود. مواد شیمیایی مایع تبخیر می شوند. ما اکیداً توصیه می کنیم که تمام ظروف هنگام ورود به آزمایشگاه دارای تاریخ باشند. اطمینان حاصل کنید که تمام تاریخ انقضای تولید کنندگان به شدت دنبال می شود. به ترکیبات واکنشی یا خطرناک توجه ویژه ای داشته باشید. تمام مواد منسوخ، سخت شده، تبخیر شده یا تخریب شده را به سرعت دور بیندازید.

پیروی از این دستورالعمل های ساده شما را به خوبی در مسیر یک آزمایشگاه کارآمد، سازمان یافته و ایمن قرار می دهد. آنها را نادیده بگیرید، یا در کاربرد آنها برتر باشید، و ممکن است روزی در حال چیدن خاکستر یا آوار باشید. چند دقیقه ای را با این لیست به طور منظم در آزمایشگاه سپری کنید، و باید از هر گونه حادثه بزرگ با ذخیره سازی مواد شیمیایی جلوگیری کنید.

مزایای مرطوب سازی در چمبر رطوبت و دما

 چمبر رطوبت دما

مزایای مرطوب سازی در چمبر رطوبت و دما

مزایا و معایب عملکرد مرطوب‌کننده چمبر دما و رطوبت ثابت به طور کلی چهار راه است: مرطوب‌سازی اسپری، مرطوب‌سازی بخار، مرطوب‌سازی نوع ظرف آب کم‌عمق، مرطوب‌سازی با بخار فوق‌خنک برای رسیدن به رطوبت نسبی.

1. رطوبت اسپری آب: پس از پایداری سیستم، نوسان رطوبت کم است. در فرآیند مرطوب سازی، بخار خیلی داغ نیست و گرمای چمبر دما و رطوبت ثابت را افزایش نخواهد داد. اثر رطوبت زدایی را می توان با کنترل دمای آب اسپری به دست آورد.

2. رطوبت بخار: رطوبت سریع برای رفع نیازهای مرطوب سازی سریع در فرآیند تناوب رطوبت و گرما.

3. رطوبت صفحه آب کم عمق: پس از پایداری سیستم، نوسان رطوبت کم است. در فرآیند مرطوب‌سازی، رطوبت نباید خیلی گرم باشد و گرمای چمبر دما و رطوبت ثابت نباید افزایش یابد. کنترل دمای آب اسپری می تواند نقش رطوبت زدایی را ایفا کند. مرطوب کردن سریع است. نیازهای رطوبت را در فرآیند تناوب گرما و رطوبت برآورده کنید.

4. مرطوب سازی با بخار ساب خنک: دارای مزایای سه روش است.

معایب مرطوب کردن چمبر دما و رطوبت ثابت:

1. رطوبت اسپری آب: هنگام پاشش آب، آب قطعه آزمایش را آلوده می کند. سرعت رطوبت آهسته است، که نمی تواند نیازهای تناوب گرما و رطوبت را برآورده کند. پاشش آب باعث افزایش بار حوضچه در مخزن آب و افزایش فشار زهکشی می شود.

2. مرطوب سازی بخار: مرطوب شدن بخار باعث افزایش گرمای مخزن می شود که برای کنترل دما در مخزن مناسب نیست.

3. رطوبت صفحه آب کم عمق: به دلیل وجود فشار آب و همرفت، رطوبت چمبر دما و رطوبت ثابت همچنان افزایش می یابد، بنابراین به دست آوردن یک محیط با رطوبت کم دشوار است.

4. مرطوب سازی با بخار ساب خنک: سه روش اول هیچ نقصی ندارند.

شباهت ها و تفاوت های اصل رطوبت اتاق آزمایش دما و رطوبت ثابت:

1. مرطوب سازی آب: مساحت دیواره محفظه آزمایش دما و رطوبت ثابت با افزایش آب افزایش می یابد. هنگامی که آب به داخل حفره نفوذ می کند، فشار آب و رطوبت نسبی در حفره افزایش می یابد.

2. مرطوب کردن بخار: بخار آب را مستقیماً در اتاق آزمایش دما و رطوبت ثابت اسپری کنید تا رطوبت نسبی در محفظه افزایش یابد.

3. رطوبت صفحه آب کم عمق: آب گرم شده در صفحه آب کم عمق بخار آب را در اتاق آزمایش دما و رطوبت ثابت از طریق همرفت و انتشار افزایش می دهد تا رطوبت نسبی افزایش یابد.

4. مرطوب سازی با بخار ساب خنک: گرمای بدست آمده توسط نمونه را به بخار آب تبدیل کرده و رطوبت را افزایش می دهد. اگر گرمای دیگری اضافه نشود، مه به قطرات آب تبدیل می شود.

چگونه مواد شیمیایی را در آزمایشگاه خود مدیریت و ذخیره می کنید؟

 کمد نگهداری

چگونه مواد شیمیایی را در آزمایشگاه خود مدیریت و ذخیره می کنید؟

آیا آنها را فقط برای مرور راحت به ترتیب حروف الفبا مرتب می کنید؟

آیا می توانید تصور کنید چه اتفاقی می افتد اگر هیدرازین قوی در کنار پراکسید هیدروژن قوی قرار گیرد وقتی آنها را به ترتیب حروف الفبا مرتب کنید؟ به دلیل واکنش شدید بین هر دو ماده، وضعیت خطرناکی را مشاهده خواهید کرد. بنابراین چگونه مواد شیمیایی را ذخیره کنیم تا از تصادف ایمن جلوگیری کنیم؟

دانشگاه ها و شرکت ها به تنهایی بر اساس قوانین اولیه و مقررات دولتی یک کتابچه راهنمای ایمنی دارند، بنابراین توصیه می کنند مواد شیمیایی را از طریق دفترچه راهنما مدیریت و دور بریزید. ممکن است تفاوت هایی در ظرفیت ذخیره سازی یا روش جزئیات وجود داشته باشد که بستگی به وضعیت هر شرکت دارد، اما ما می خواهیم قوانین اساسی در مورد نحوه نگهداری و مدیریت ایمن مواد شیمیایی در آزمایشگاه خود را معرفی کنیم.

1. مرتب سازی بر اساس مجموعه ای از طبقه بندی مواد خطرناک.

اولین نکته برای نگهداری مواد شیمیایی در گاوصندوق، بررسی سازگاری آنها با یکدیگر و قرار دادن مواد سازگار با یکدیگر است.

سعی کنید مواد شیمیایی را که می خواهید ذخیره کنید طبقه بندی کنید. پس از اتمام، سازگاری یکدیگر را از طریق MSDS (برگ اطلاعات ایمنی مواد) بررسی کنید تا مواد سازگار را با هم ذخیره کنید.

2. مواد شیمیایی را تا حد امکان در مقادیر کم در آزمایشگاه نگهداری کنید.

قانون مدیریت ایمنی صنعتی توصیه می کند مقادیر مجاز را فقط در آزمایشگاه ذخیره کنید. تا حد امکان مقدار کم را طبق مقدار مجاز نگه دارید و مقادیر بیش از حد را باید در اتاق اختصاصی نگهداری کنید.

3. یک برچسب حاوی اطلاعات واضح وصل کنید.

برچسبی با اطلاعات واضح مانند مواد ذخیره شده و زمانی که ذخیره شده است، تاریخ انقضا برای استفاده نیز تهیه کنید. اگر برچسب محو شده یا به ظرف چسبیده است، خودسرانه از آن استفاده نکنید. دفع توصیه می شود.

4. فهرستی از مواد ذخیره سازی تهیه کنید و یک بازرسی دائمی انجام دهید.

حتی اگر مواد شیمیایی را طبق موارد فوق ترتیب دهید، ممکن است در صورت عدم بازرسی مداوم، تاریخ دفع را بگذرانید و در کابینت ذخیره سازی انباشته شوند. بنابراین یک بازرسی منظم راه خوبی برای انجام صحیح دفع است. در طول بازرسی منظم، می توانید وضعیت بسته بندی ظرف را بررسی کنید و تشخیص دهید که آیا واکنشی از مواد ذخیره شده وجود دارد، به طوری که باعث به روز رسانی لیست مواد ذخیره سازی می شود.

5. از کابینت اختصاصی استفاده کنید

Lab Companion دو نوع کابینت ذخیره سازی ایمنی را ارائه می دهد – کابینت ذخیره سازی ایمنی آتش نشانی و کابینت اسید/خورنده.

کابینت ذخیره سازی ایمنی آتش نشانی

کابینت ذخیره سازی ایمنی آتش نشانی SC3-F یک کابینت اختصاصی برای نگهداری مواد قابل اشتعال است. SC3-F دارای گواهینامه EN 14770-1 است، مواد ذخیره شده را در صورت آتش سوزی تا زمان تایید شده ایمن نگه می دارد. مواد داخلی دارای مقاومت شیمیایی است و گازهای تشکیل شده از مواد ذخیره شده از طریق خروجی هوا در بالای کابینت تخلیه می شود. در صورت آتش سوزی، خروجی هواکش به طور خودکار بسته می شود تا از جریان گرمایش در داخل کابینت جلوگیری شود.

کابینت اسیدی/خورنده

کابینت اسید/ خورنده SC-C دارای یک سیستم تهویه هوشمند است که برای ذخیره سازی مواد اسید/باز بهینه شده است. مواد داخلی پلی پروپیلن است که دارای مقاومت در برابر خوردگی قوی است و سیستم تهویه ثبت شده به این صورت است که هر فضای داخلی دارای یک خروجی خروجی مستقل برای تخلیه گازهای تشکیل شده بدون هیچ گونه مخلوطی است. بنابراین می توانید مواد شیمیایی که خواص متفاوتی دارند را به طور جداگانه در یک کابینت نگهداری کنید.

چرا باید از چمبر دما و رطوبت همراه با طرز استفاده صحیح آن استفاده کرد ؟

 

چرا باید از چمبر دما و رطوبت همراه با طرز استفاده صحیح آن استفاده کرد ؟

قطعات یا محصولات تمام شده چمبر دما و رطوبت پس از کارخانه در معرض محیط های مختلف قرار می گیرند. طبق گزارش RAC (مرکز تجزیه و تحلیل قابلیت اطمینان) از ایالات متحده، دما بیشترین تأثیر را بر محصول دارد و رطوبت در بین بسیاری از عوامل محیطی رتبه سوم را دارد.

دما و رطوبت خیلی زیاد یا پایین ممکن است باعث تغییر شکل حرارتی یا مکانیکی در اثر انبساط و انقباض محصولات شود، بنابراین لازم است بررسی شود که محصول و سیستم حتی در این محیط شدید نیز می توانند به خوبی عمل کنند. آزمایش‌های مقاومت در برابر دما و رطوبت باعث می‌شود که رطوبت به قطعات و محصولات نهایی نفوذ کند تا هوابندی را بررسی کند یا تغییر رنگ، خوردگی و غیره را بررسی کند تا از کیفیت و قابلیت اطمینان محصول از قبل اطمینان حاصل شود.

 

چمبر دما و رطوبت

 

در زمینه های مختلف مانند الکترونیک، خودرو، آزمایشگاه، نیمه هادی ها، مهندسی مکانیک و منسوجات، تست قابلیت اطمینان باچمبر دما و رطوبت انجام می شود تا قابلیت اطمینان محصول تایید شود و میزان خطا و خرابی سیستم به حداقل برسد. این امر قابلیت اطمینان محصول را بهبود می بخشد و همچنین قدرت کسب جایگاه برتر در بازار را افزایش می دهد.

چمبر دما و رطوبت

چمبر دما و رطوبت چیست؟

چمبر دما و رطوبت (TH Chamber) دما و رطوبت خاص را به طور پایدار کنترل می کند، مانند دمای بالا / دمای پایین / رطوبت بالا / رطوبت کم در یک فضای خاص. معمولاً تست قابلیت اطمینان در شرایط آب و هوایی شدید فراتر از حد لازم در یک محفظه انجام می‌شود، داده‌های آزمایش می‌تواند برای پیش‌بینی دوام محصولات استفاده شود. بنابراین چمبر دما و رطوبت تجهیزات ضروری برای تست دوام و قابلیت اطمینان محصولات در تمام صنایع رایج -الکترونیک، ماژول های الکترونیکی، ماشین آلات دقیق، منسوجات، داروسازی، مهندسی ژنتیک و اجزای مواد نوری است.

محفظه TH گرمایش، سرمایش، رطوبت زدایی و رطوبت را برای تشکیل دما و رطوبت خاص انجام می دهد و عملکردهایی برای ثابت نگه داشتن دما و رطوبت دارد.

چمبر دما و رطوبت حرارت را برای رسیدن به دمای تنظیم شده در صورتی که دمای فعلی محفظه داخلی کمتر باشد انجام می دهد و در حالت مخالف فرآیند خنک سازی را انجام می دهد. همچنین کنترل رطوبت همانند کنترل دما است، محفظه TH برای رسیدن به رطوبت تنظیم شده و ثابت نگه داشتن آن، رطوبت یا رطوبت زدایی را انجام می دهد. برای به دست آوردن اطلاعات صحیح، دما و رطوبت باید به طور مداوم توسط سنسوری که کالیبراسیون را انجام می دهد بررسی شود.

از کدام آب برای چمبر دما و رطوبت  استفاده شود؟

آب یک عامل ضروری برای کنترل رطوبت برای استفاده از محفظه TH است.

اما در صورت استفاده از آب‌های زیرزمینی یا آب بی‌کیفیت، ممکن است خوردگی محفظه تسریع شود، در این صورت مشکلات دوام برای قسمت‌های مرطوب‌کننده یا خرابی اهرم آب در خط مکمل آب ایجاد می‌شود. بنابراین توصیه می کنیم از آب با توجه به شرایط زیر استفاده کنید

(1) PH 6.2 ~ 7.2

(2) رسانایی 20 U/cm

با استفاده از آب مناسب برای محفظه TH می توان طول عمر قطعات را افزایش داد و می توان برنامه تمیزکاری منظم را برنامه ریزی کرد. همچنین، باعث می‌شود که همان شرایط آزمایش برای نمونه حفظ شود و آزمایش تمیز و بدون آلودگی انجام شود. ما پولیش الکترولیتی در داخل مخزن آب را برای افزایش مقاومت در برابر خوردگی درمان کرده ایم و بخاری در برابر خوردگی و آلودگی خارجی نیز مقاوم است. داخل محفظه TH JEIO TECH از SUS برای مقاومت در برابر خوردگی ساخته شده است.

 چگونه آب را به درستی در مخزن آب اتاق TH پر کنیم؟

چمبر دما و رطوبت

چمبر دما و رطوبت

چمبر دما و رطوبت

مقدار آب مصرفی بستگی به نیاز آزمایش دارد و 3 نوع نحوه تامین آب به شرح زیر وجود دارد.

✓   تامین دستی: تامین آب زمانی که کاربر بخواهد از طریق ورودی آب.

(برای تامین آب به راحتی با بررسی سطح آب موجود است.)

✓   اتصال مستقیم خط آب: اتصال مستقیم آب مقطر به خط تامین آب، برای آزمایش طولانی مدت مفید است.

✓   اتصال مخزن آب اضافی که از آب مقطر پر شده است به خط تامین آب. در صورت عدم وجود خط آب مفید است.

آب باید به طور مداوم برای کنترل رطوبت در طول آزمایش تامین شود، اگر آب کافی در مخزن آب وجود نداشته باشد، ممکن است حادثه به دلیل گرمای بیش از حد رخ دهد. محفظه TH JEIO TECH مقدار آب باقیمانده در مخزن آب را توسط Load cell که در زیر مخزن نصب شده است اندازه گیری می کند و آن را به صورت تصاویر قطره آب روی کنترلر نمایش می دهد که اجازه می دهد به راحتی آب باقی مانده را بفهمید. همچنین اگر آب باقیمانده کمتر از 25 درصد باشد، هشدار هشدار داده می شود و زمانی که آب باقیمانده زیر 10 درصد باشد، عملیات متوقف می شود تا کاربر و آزمایشگاه در برابر موقعیت های خطرناک محافظت شود.

چمبر دما و رطوبت

آزمایش‌های طولانی‌مدت یا تست دما و رطوبت بالا در یک اصطبل امکان‌پذیر است، به لطف بررسی میزان آب باقی‌مانده به راحتی و در دسترس برای تأمین مداوم آب در مخزن آب در حین تأمین به مخزن کارتریج حتی در زمان استفاده. تامین آب را می توان با سیستم تامین آب موثر و سیستم چرخش آب به حداقل رساند.

همچنین LC Connected (سیستم مانیتورینگ موبایل، گزینه) اطلاع رسانی آب باقیمانده را از طریق اپلیکیشن موبایل ارائه می دهد و به شما امکان می دهد هر زمان و هر کجا که هستید محفظه را کنترل کنید.

 چه ملاحظاتی برای انتخاب اتاقک بهینه TH.

✓   هدف استفاده و نیاز تست

باید محدوده کنترل دما و رطوبت، تلرانس ها، دما و زمان افزایش/افت رطوبت را با توجه به نیاز تست در نظر بگیرد. و بقیه – خط مستقیم آب، درب داخلی، سرعت جریان هوای گردش هوا در داخل و غیره – باید بسته به کاربرد در نظر گرفته شوند، در صورت نیاز، جزئیات را با سازنده مشورت کنید.

✓   نمونه های آزمایشی

با توجه به شرایط آزمایش، ویژگی‌های نمونه‌ها را در نظر بگیرید که آیا این ماده قابل اشتعال یا خورنده است. و به طور معمول یک منطقه کنترل دما و رطوبت معتبر در داخل محفظه وجود دارد، بنابراین حجم داخلی مناسب را با توجه به اندازه نمونه ها انتخاب کنید.

✓   فضایی برای نصب چمبر دما و رطوبت

از نحوه انتقال محفظه به محل نصب اطمینان حاصل کنید. و چمبر دما و رطوبت  دارای سیستم تبرید با هوا خنک است، بنابراین محیط فضا مانند دما و رطوبت، قرار گرفتن در معرض مستقیم نور خورشید، تهویه و زیربنای تامین و تخلیه آب را بررسی کنید.
شرط اصلی این است که دور از منبع گرما، فاصله از دیوار (کنار و عقب) حداقل 20 سانتی متر باشد. اگر دمای فضای نصب بیش از حد بالا باشد، سیستم تبرید به دلیل گرم شدن بیش از حد مبرد در اثر خرابی کندانسور دچار خطا می شود. برعکس، سیستم تبرید یا به دلیل تراکم بیش از حد و سطح نامناسب مبرد زمانی که دما در فضای نصب پایین است، دچار نقص می شود. سیستم تبرید به دمای محیط بسیار حساس است، بنابراین اطمینان حاصل کنید که محدوده دمایی 18 تا 30 درجه سانتیگراد و رطوبت زیر 80RH را حفظ کنید.

هنگام انتخاب چمبر دما و رطوبت مناسب، باید عوامل مختلفی مانند کاربرد، هدف آزمایش، ویژگی های نمونه و محیط نصب همانطور که توضیح دادیم در نظر گرفته شود، بنابراین توصیه می کند با یک متخصص مشورت کنید.

چمبر دما و رطوبت

از نظر قابلیت اطمینان، اگر هر روش آزمایشی در شرایط آزمایش یکسان باشد، حتی اگر دستگاه آزمایش یا آزمایشگر متفاوت باشد، باید نتایج یکسانی به دست آید.

محفظه TH JEIO TECH محصولی است که بر اساس مشخصات بین المللی طراحی و تولید شده است و برای عملکرد نهایی آزمایش شده است، ما تکرارپذیری عالی را از طریق آزمایش با هدف تعیین دوام ماژول در برابر نفوذ طولانی مدت تأیید کرده ایم. رطوبت زیر 2±85 درجه سانتیگراد و رطوبت 5±85 درصد به مدت 6 هفته.

ما چمبر دما و رطوبت را در مشخصات مختلف و مشاوره‌های فنی متخصص بر اساس مهارت‌ها و تجربه‌های انباشته شده در بیش از 15 سال ارائه می‌کنیم. اگر  سوالی دارید، لطفا آزادانه با ما تماس بگیرید.

نحوه طراحی محفظه چمبر با کنترل دقیق دما

 چمبر

 

نحوه طراحی محفظه چمبر با کنترل دقیق دما

در بین تجهیزات مختلف موجود در آزمایشگاه، رایج ترین محصول، نوع چمبر است که مبتنی بر کنترل دما است. انواع مختلفی از محفظه ها بسته به هدف استفاده وجود دارد – مانند کوره های عمومی که برای خشک کردن ظروف شیشه ای یا حلال استفاده می شود، کوره های خلاء برای خشک کردن در حالت خلاء، انکوباتور برای کشت بافت، و اتاق های دما و رطوبت موجود برای کنترل رطوبت نیز وجود دارد. برای تست قابلیت اطمینان استفاده می شود. جدا از اینها، محفظه را می توان به محدوده کنترل دما و حجم نیز تقسیم کرد، اما اساساً همه این تجهیزات دارای یک ویژگی مشترک هستند که می توانند دمای محیطی مورد نظر را ایجاد کنند.

ممکن است تعجب کنید که چگونه محفظه می تواند دمای دقیق مورد نظر ما را تنظیم کند.

بیایید نگاهی دقیق تر به نحوه طراحی محفظه چمبر در طراحی محفظه ای با کنترل دقیق دما بیندازیم.

در نظر گرفتن دما در چمبر

هنگام استفاده از محفظه هایی که شامل تنظیمات دمایی مهم مانند اجاق ها یا انکوباتورها هستند، می توان با اصطلاحات و ملاحظات مختلفی مواجه شد. ممکن است مشخصاتی از جمله نوسان دما، تغییرات دما و بیش از حد دما را روی هر محصول و همچنین زمان بازیابی مشاهده کنید. به نظر می رسد که اینها اساساً یک چیز را اندازه گیری می کنند، اما تفاوت های ظریف و در عین حال مهمی وجود دارد.

I. تنوع چمبر

تغییرات دما به یکنواختی دما بین نقاط مختلف اشاره دارد، در این مورد در محیط داخلی محفظه ای که نمونه ها در آن نگهداری می شوند. اندازه گیری دما در یک نقطه ممکن است مقدار کمی متفاوت از یک نقطه دیگر را نشان دهد.

هر اصطلاح به توانایی ابزار برای اندازه گیری یا حفظ دما با دقت خاصی در برابر یک نقطه مرجع خاص توسط یک سنسور دما (مانند شکل 1) اشاره دارد. طبق DIN 12880، دما باید در سه سطح افقی اندازه گیری شود که از 9 نقطه اندازه گیری در هر سطح تشکیل شده است که به طور مساوی در سراسر محفظه داخلی توزیع شده اند (شکل 2 را ببینید). این الزام همچنین اعمال می شود، اگر یک سطح توسط مجموعه ها در اتاق کار مانع شود.

چمبر

شکل 1 27 دما. نقاط اندازه گیری مطابق با DIN 12880

چمبر

شکل 2 ㅣ سنسور دما

برای بررسی مقدار تغییرات، اندازه گیری باید بر اساس دستورالعمل بالا دنبال شود. با این حال، تغییرات دما، مقدار متوسط ​​داده های اندازه گیری شده در یک دوره معین نیست، بلکه تفاوت بین حداکثر و حداقل دمای واقعی است (شکل 3 را ببینید).

چمبر

شکل 3 ㅣ دما. منحنی های سه نقطه اندازه گیری

II. نوسانات چمبر

نوسانات دما به پایداری دما اشاره دارد که دقت دستگاه را در حفظ دمای نقطه تنظیم می سنجد. همچنین به صورت یک مقدار مثبت/منفی بیان می شود (محدوده نوسانات را در شکل 4 ببینید). برای مثال، دمای محفظه واقعی با یک نقطه تنظیم “100 درجه سانتیگراد” و نوسان دما 0.2± درجه سانتیگراد ممکن است از 99.8 درجه سانتیگراد تا 100.2 درجه سانتیگراد متفاوت باشد.

چمبر

شکل 4 ㅣ دما. منحنی های سه نقطه اندازه گیری

III. بیش از حد

هنگامی که محفظه به دمای از پیش تعیین شده گرم می شود، طبیعی است که دما قبل از تثبیت بیش از حد شود. یک محدوده پذیرفته شده دما بیش از حد در یک محدوده خاص است. هنگامی که چمبر  پایدار است، محفظه باید یکنواختی مشخص شده را حفظ کند. برای مثال، اگر دمای محفظه تنظیم شده باشد، قبل از خنک شدن به نقطه تنظیم، دمای واقعی بالاتر از دمای تنظیم شده است. محفظه ها با سرعت های مختلف گرم و سرد می شوند، بنابراین زمان مشخص شده در یک محفظه از پیش گرم شده استاندارد شده است (شکل 5 را ببینید).

چمبر

شکل 5 ㅣ نمودار زمان گرم کردن

III. زمان ریکاوری (پس از باز شدن در)

تعریف زمان ریکاوری طبق استاندارد جدید DIN 12880:2007-05 این است که وقتی دما تثبیت شد، Chamber به مدت 30 ثانیه باز می شود و زمان اندازه گیری می شود تا دمای واقعی در وسط فضای کار به طور دائم در انحراف حد باقی می ماند. (شکل 6 را ببینید)

چمبر

شکل 6 ㅣ نمودار زمان بازیابی

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعد